Монтаж на бойлери

Монтаж на термопомпа

Бойлерите са незаменима част от почти всеки дом и в крайна сметка трябва да бъдат подменяни. Причините за това могат да бъдат различни, като от повреда до желанието да се инсталира по-нов и по-ефективен модел. Процесът на смяна на бойлера е многостъпков и включва избора на правилния модел, транспорта и монтажа на новото оборудване.

Въпреки че тази задача може да се окаже трудна, е важно да се извика професионалист, който да я изпълни. Нашите висококвалифицирани експерти с удоволствие ще ви помогнат да изберете подходящия бойлер за вашите нужди и да извършат монтажа му за вас. Оставете отговорността за тази важна задача на нашия екип и ще можете да се насладите на новия си бойлер с увереност и спокойствие.

Ценова листа

(Монтажът включва: – Укрепване на бойлера за стената, Електрическо свързване, ВиК подвързване, Проба и работен Тест)

Монтаж на бойлер до 100 л.
100 лв.
Монтаж на бойлер над 100 л.
150 лв.
Монтаж на бойлер
150 лв.
със серпентина, до 100л.
Демонтаж на бойлер до 100 л.
40 лв.
Демонтаж на бойлер
60 лв.
със серпентина до 100л.
Демонтаж и монтаж
120 лв.
на бойлер до 100л.

ТОЧНО ЦЕНООБРАЗУВАНЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЛЕД КАТО СЕ ЗАПОЗНАМ С ВАШИТЕ НУЖДИ!

За да се осигури правилното функциониране на Вашия бойлер, ние предлагаме пълен монтажен пакет, който включва множество услуги. На първо място, нашите опитни техници ще осигурят коректното окачване на бойлера на стената, като се погрижат да се спазват всички стандарти за безопасност. След това, те ще извършат електрическото и ВиК подвързване, за да гарантират, че Вашият бойлер е правилно свързан към необходимите източници на захранване и вода.

Накрая, нашите специалисти ще извършат необходимите тестове и проби, за да се уверят, че Вашият бойлер работи правилно. С нашата пълна монтажна услуга може да се чувствате спокойни, че всичко е направено професионално и в съответствие с най-високите стандарти на качество и безопасност.

Преди да посетим дома ви, е хубаво да направим следните неща:

  1. Изберете подходящо място за монтажа на бойлера. Трябва да бъде място, където има достатъчно пространство и добро вентилиране, и да бъде достъпно за електричество, вода и оттичане.

  2. Проверете дали има достатъчно място за бойлера и неговите тръби. Уверете се, че няма мебели или други предмети, които да препятстват монтажа на бойлера.

  3. Осигурете достъп до електричество. Монтажникът ще има нужда от достъп до електрически контакт за свързване на бойлера.

  4. Осигурете достъп до вода и оттичане. Ще ни е нужен достъп до водопроводната система и канализационната мрежа за свързване на бойлера.

  5. Преместете всички ценности и предмети, които могат да бъдат повредени по време на монтажа.

  6. Подгответе се да отговорите на въпроси относно монтажа на бойлера и да предоставите нужната информация за водопроводната система и електрическата мрежа.

Своевременната подготовка ще улесни работата ни и ще гарантира, че монтажът ще бъде извършен бързо и ефективно.

Инвестирайте в здравето си, спестете от сметките си за отопление и изпитайте комфорта на живот при перфектната температура през цялата година!

Niximo.bg - Виждате разликата!