Монтаж на термопомпа
За нас

Ние създаваме правилния климат и температура за вашия дом

  • Като професионалисти с многогодишен опит в съответните области, ние не спираме да учим и извличаме нови знания от най-добрите практики в световен мащаб. Освен това, ние също така тестваме нови професионални подходи и експериментираме, за да можем да останем в крак с времето.
  • Вече имаме повече от 15 години опит в монтажа на най-добрите климатични инсталации на пазара. Нашите монтажници са изключително квалифицирани и предлагат пълно климатично обслужване, включително проектиране, монтаж, поддръжка, ремонт и други услуги. Ние сме ангажирани да осигурим висококачествено обслужване и да гарантираме удовлетворението на всеки клиент.
  • Екипът ни, базиран в София, е съставен от експерти в областта на инсталирането на климатици, които притежават сертификат за F-Gas и са одобрени като безопасни изпълнители. Това гарантира, че всеки член на екипа ни извършва климатични инсталации с най-високите стандарти за качество и безопасност.
  • Ние предлагаме персонализирани пакети за бизнес клиенти и собственици на жилища, които отговарят на техните специфични нужди и изисквания. Нашата цел е да осигурим на клиентите си най-доброто обслужване и опит, като им предоставим висококачествени продукти и услуги, които отговарят на техните очаквания.
  • Всичко, което правим, има за цел да идентифицираме и реализираме бъдещите нужди и мечти на нашите клиенти. Вярваме, че е важно да сме на вълната на технологичните и културните тенденции, за да можем да предложим иновативни и персонализирани решения, които надхвърлят очакванията на нашите клиенти.
  • Нашата мисия и същност не просто се ограничават до предоставяне на продукти и услуги – ние създаваме идеи, които помагат на клиентите ни да постигнат техните цели и да преодолеят предизвикателствата на бъдещето. Понякога тези нужди и мечти не са ясно дефинирани, но ние имаме опита и креативността да ги разберем и да ги осъществим заедно с клиентите си.
Отзиви

Какво казват нашите клиенти

Превъзходно обслужване и отлично изпълнение! Не мога да бъда по-доволен от експертизата и бързината на компанията. Никсимо са най-добрите в града.

Александър Тончев
Частен клиент

Никога не съм имал проблем с работата на Niximo. Винаги бързи и учтиви..

Даниел Стойнев
Корпоративен клиент

Не бих си помислил да се обадя на някой друг в бъдеще..

Драгомир Стефанов
Частен клиент

Момчетата от Никсимо бяха много любезни по време на инсталирането на нашата нова система. Отговориха на всичките ни въпроси и почистиха след.

Камелия Иванова
Частен клиент

Времето за реакция беше невероятно бързо! Проблемът с климатика ми беше напълно разяснен и отстранен. Благодаря ви момчета..

Венцислав Стоянов
Частен клиент

Въпреки работата в ужасни условия, монтажният екип остави къщата безупречна. Още от първото обаждане до Niximo.bg Нивото на обслужване беше отлично..

Радослав Стоянов
Частен клиент

Ивайло, нашият техник по поддръжката, беше дружелюбен, професионален и бърз..

Венислав Григоров
Корпоративен клиент

Приятелски настроени и много добре обучени специалисти. Много съм доволен от работата ви..

Георги Дамянов
Частен клиент

Имах проблем с моя термостат в неделя и успях да накарам сервизен техник да дойде и да го поправи! Безпрецедентно, благодаря ви..

Антон Велев
Частен клиент

Просто страхотни! Не бих си помислил да се обадя на някой друг в бъдеще..

Елица Георгиева
Частен клиент

Всички служители бяха изключително учтиви и услужливи, бързо организираха посещениe на място и обясниха всичко перфектно. Не бихме се поколебали да препоръчаме.

Гергана Тадарова
Частен клиент

Благодаря ви, че сложихте брезент, за да не се изцапа килимът. Доволни сме и горещо ще препоръчаме вашата компания..

Габриела Петрова
Частен клиент

Това е вторият път, когато използвам услугите ви и не бих се поколебала да ви препоръчам..

Елена Велчева
Частен клиент

Николай е най-добросъвестния техник, който някога е извършвал поддръжка на моята климатична система, а аз съм работил с няколко компании и множество.

Зоран Сергиев
Частен клиент

Инвестирайте в здравето си, спестете от сметките си за отопление и изпитайте комфорта на живот при перфектната температура през цялата година!

Niximo.bg - Виждате разликата!